Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 november 2016

Hue-app ondersteunt nu iPad en 3D Touch

Zeven maanden na release van de nieuwe Hue-app heeft Philips deze geoptimaliseerd voor de iPad. Versie 2.6.0 brengt naast iPad-ondersteuning ook verbeteringen bij het bewerken van scènes. Je kunt aangepaste scènes nu met en zonder foto bewerken.

Voor eigenaars van een iPhone 6s of nieuwer is de 3D Touch-ondersteuning interessant. Een stevige druk op het icoon geeft je nu toegang tot de scènes die eerder in de Hue-widget zijn gemaakt.

De Hue-app was tot nu toe alleen in iPhone-modus op de iPad te gebruiken, voor een full screen-ervaring moest de oude Hue generatie 1-app opgestart worden. Die kan nu van je iPad, al hebben we de indruk dat er nog wel wat verder gesleuteld kan worden aan de iPad-weergave van de nieuwe Hue-app.

Nieuwe Hue-app op iPad – Klik/tap voor groter.

Het voelt allemaal nog een beetje als een opgerekte smartphone-app. Philips maakt nergens gebruik van de breedte van de iPad om instellingen naast elkaar weer te geven. Dat deed de oude app toch beter. Als iOS 10-gebruiker met HomeKit kun je overigens ook de Woning-app van Apple gebruiken, deze is volledig compatibel met Philips Hue.

Nieuwe Hue-app op iPad – Klik/tap voor groter.

 

Reageer op artikel:
Hue-app ondersteunt nu iPad en 3D Touch
Sluiten