Dropbox werkt nu met Split Screen op iPad

6 reacties

Dropbox heeft stilletjes ondersteuning voor Split Screen op de iPad aan zijn app toegevoegd. Met versie 22.2 kun je eindelijk een tweede app naast Dropbox plaatsen. De app ondersteunde eerder al picture-in-picture weergave van video’s.

Ondersteuning voor Split Screen volgt kort na een grote update van de app met daarin onder andere de mogelijkheid om direct PDF-bestanden te ondertekenen, een snelle widget en iMessage-app.

dropbox-split
Dropbox naast Tweetbot – Klik/tap voor groter.

Ondersteuning voor Split Screen werd op 1 november toegevoegd, maar de clouddienst rept er met geen woord in de release notes over. Het viel ons nu pas op en waarschijnlijk is de update al op je iPad geïnstalleerd.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  THX-1138

  M’n iPad ligt al minimaal drie kwart jaar ongebruikt ergens in een la.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Mijn Apple World Travel Adapter Kit ook!

 • Profielfoto
  BomC

  Goed dat de discussie meteen zo’n niveau meekrijgt*

  * en excuses voor mijn eigen deel daarin.

 • Profielfoto
  html-junky

  Handig bij het openen van je bestanden

 • Profielfoto
  SvS

  Ik vind Dropbox erg duur geworden. Waarom niet in stappen zoals bij Google en iCloud. Ik hoef niet gelijk 1TB, echt teveel en ook €8. Liever 100GB voor €2 of zo.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dat zou ik ook wel willen maar helaas. Dropbox richt zich veel meer op een bepaalde groep en dat is het bedrijfsleven. Bedrijven, teams, collega’s en verengingen of scholen. Daar willen ze hun geld ophalen en niet zo zeer bij de ‘particulieren’ als je dat zo mag noemen.

  Dat zie je ook heel erg aan de nieuwe features die ze altijd toevoegen. Het is meestal allemaal gericht op samenwerken en delen van content.