Black Friday: Mac-apps en games tijdelijk voordeliger

Door: Raymon Mens - 7 reacties


Black Friday is dé gelegenheid om kwalitatieve software voor je Mac voordelig aan te schaffen. De aanbiedingen zijn slechts kort geldig, dus niet treuzelen! iOS-acties zijn in een apart artikel te vinden.


Onze favoriete beeldbewerker Pixelmator is voor de helft van de prijs aan te schaffen en gaat naar € 14,99 in plaats van € 29,99. De app werd onlangs aangepast voor de Touch Bar en macOS Sierra. Aanvullend kunnen we Affinity Designer aanraden, deze vector-app kan zich meten met Adobe Illustrator en is met korting verkrijgbaar voor € 39,99 in plaats van € 49,99.
pxm
Ontwikkelaar Readdle biedt een hoge korting op PDF Expert 2, dit zwitserse zakmes voor PDF-bestanden is tijdelijk voor € 33,99 in plaats van € 59,99 verkrijgbaar. PDF Expert kan documenten bewerken, annoteren en je kunt er formulieren direct mee invullen. Een demo-versie van de software is hier te vinden. Op iOS gaat PDF Expert van € 9,99 naar € 4,99.
pdfex
VMware pakt groots uit met een aantal specials. Virtualisatiesoftware VMware Fusion 8.5 kost tijdelijk € 57,37 ipv € 81,95 en Fusion 8.5 Pro kost € 120,85 in plaats van € 200. Ook upgrades vanaf een oudere versie (minimaal Fusion 4 vereist om naar 8.5 te upgraden) zijn stevig afgeprijsd.

Concurrent Parallels is onderdeel van een bundel en voor € 80 samen met 1Password voor families, PDFpenPro 8, Pocket Premium, TextExpander en meer apps verkrijgbaar. Let wel op dat het bij sommige software in de bundel om een eenjarig abonnement gaat en niet om een eeuwigdurende licentie.
vmware
Ontwikkelaar Creaceed prijst een aantal specialistische apps af. Zo vinden we Foto/HDR-app Hydra voor € 39,99 in plaats van € 59,99 in de Mac App Store. Ook morphing tool Morph Age is met 50% korting verkrijgbaar, van € 49,99 voor € 24,99. Krachtige OCR-scanner Prizmo 3 gaat tijdelijk van € 49,99 naar € 29,99.

Ook niet te missen

 • Deliveries (€ 2,99 ipv € 4,99): webshop-leveringen centraal volgen, voor de gevorderde webshopper
 • Screens VNC (€ 14,99 ipv € 29,99): uitgebreide VNC app
 • Money Pro (€ 2,99 ipv € 29,99): overzichtelijke app voor personal finance
 • Due (€ 4,99 ipv € 9,99): timers en alarmen van alle soorten

En games

dirt3

Tropico

Dit artikel is slechts een beginnetje en wordt aangevuld. Zelf iets gevonden? Laat ons het weten op redactie [at] onemorething.nl

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Melle

  Goed bezig! Maar hopelijk komt er ook een artikel met Apple hardware. Waar kan je beste deal doen vandaag voor iPhone, iPad, Mac, watch of andere Apple gerelateerde hardware. Nodig: iPhone, iPad air2, monitoren (dell u2515h), ….

 • Profielfoto
  nielsmouthaan

  Van Nederlandse bodem: Daily, een time tracking tool voor macOS. Ik heb deze app ontwikkeld om tijdsregistratie een stuk eenvoudiger te maken. Het werkt door te vragen wat je aan het doen bent waardoor je zelf niet meer actief hoeft aan te geven wanneer je start en stopt met een bepaalde activiteit.

  I.v.m. Black Friday nu voor €2,99 i.p.v. €6,99.

  Zou top zijn als dit ook in de bovenstaande lijst vermeld kan worden!

 • Profielfoto
  SvS

  Goed bezig! Maar hopelijk komt er ook een artikel met Apple hardware. Waar kan je beste deal doen vandaag voor iPhone, iPad, Mac, watch of andere Apple gerelateerde hardware. Nodig: iPhone, iPad air2, monitoren (dell u2515h), ….

  Hallo Melle, ik heb in andere bericht eronder dit nog even geplaatst, voor jou nog even een copy&paste!
  Ook hierbij Apple Tips een overzicht

 • Profielfoto
  Tys Brenets
 • Profielfoto
  MegaChriz

  Daily is een erg handige applicatie inderdaad. Met andere tijdsregistratie-applicaties vergaten ik en collega’s vaak om de timer te stoppen en een andere te starten bij het wisselen van een activiteit (soms kwam het voor dat de timer voor één activiteit enkele dagen lang doorliep :lol:).

  Wat ik wel mis aan de applicatie is het inzien van de start- en stoptijden (omdat ik deze achteraf moet invoeren in de urenregistratie-applicatie wat gebruikt wordt in het bedrijf waar ik werk). Maar het voordeel van dat de applicatie zo nu en dan vraagt wat je doet (waardoor je niet vergeet de tijd bij te houden voor een activiteit) weegt naar mijn idee ruimschoots op tegen dat nadeel.
  Ook erg leuk om te zien is hoeveel tijd je hebt besteed aan een bepaalde activiteit over een bepaalde periode (‘Pauze’ is blijkbaar mijn nr. 1 activiteit dit jaar :lol:).

 • Profielfoto
  Shmoo

  Money Pro is echt geen 2,- waard. Niet kopen dus. Nancy app jasje, waardeloze developer die alleen maar kleurtjes updatet en dat soort dingen. Verder gaat die app elke 2 maanden wel een keer in de verkoop -90%.

  Als je zoiets zoekt kunt je beter MoneyWiz Pro kopen. Ook afgeprijsd en van een serieuze developer.

 • Profielfoto
  Hajonides

  Probeer Daily nu al twee dagen aan te schaffen, maar krijg elke keer de mededeling dat de app ‘is being modified’ … (mijn systeem staat op engels).