Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 november 2016
Leestijd: 2 minuten

Black Friday: dit doet de retail

Vandaag is het Black Friday, de uit Amerika overgewaaide shoppingfrenzy na Thanksgiving die het kerstaankopen-seizoen ‘opent’ met hoge kortingen voor één dag*. Wij zetten de interessantste acties van Apple en resellers voor je op een rij.

Apple Store

Na twee jaar van afwezigheid doet Apple zelf ook weer eens mee met Black Friday, maar minder feestelijk dan we van ze gewend zijn. Geen kortingen, maar Apple Giftcards bij aankoop van een geselecteerd aantal producten. We zetten ze voor je op een rij. Je betaalt dus niet minder, maar krijgt meer.

  • iPhone: € 50 Giftcard bij iPhone SE, iPhone 6S en 6S Plus
  • iPad: € 100 Giftcard bij iPad Pro, iPad Air 2 en iPad mini 4
  • Apple Watch: € 25 Giftcard bij series 1
  • Mac: € 150 Giftcard bij 12-inch Macbook, MacBook Pro 13-inch en 15-inch (vorige generatie), MacBook Air 13-inch, iMac en Mac Pro.
  • Apple TV: € 25 Giftcard bij vierde generatie

Amac

Amac geeft 5% korting op Macs, iPads, iPods, Apple TV en accessoires. Macs met Touchbar zijn nog niet uitgeleverd aan de Premium Resellers en iPhone, Apple Giftcards en iTuneskaarten zijn uitgesloten van de actie.

iCentre

APR iCentre verkoopt het oude model MacBook Pro met € 200 korting en heeft een aantal accessoires in folderaanbiedingen staan.

Xando

Xando geeft 5% korting op alles dat in de winkel aanwezig is. Daartoe behoren de Touchbar MacBooks en Apple Watch series 2 nog niet. Met de code “BLACKFRIDAY16” gelden de kortingen ook in de webshop.

iVizi

Bij iVizi, de APR uit het zuiden van het land, krijg je € 100 korting op een 13-inch MacBook Air. Daarnaast krijgen 27-inch iMacs een gratis geheugen-upgrade naar 16GB RAM (ter waarde van € 240,-).

MediaMarkt

Bij Mediamarkt krijg je € 30 korting op iPad Pro 9,7-inch, € 30 korting op de MacBook Air 13-inch, € 60 korting op Apple Watch Sport en € 50 korting op de iPhone SE 64GB.

Centralpoint

Centralpoint is een grote algemene retailer die ook meedoet aan Black Friday met Apple producten. De website is onoverzichtelijk en je moet je niet vergissen in inclusief en exclusief BTW. Je krijgt wel flinke kortingen, ook op MacBooks mét Touchbar, maar die zijn niet op voorraad.

Conrad

Elektronicawebshop Conrad geeft met de code “SINT16” 10 procent korting op zijn hele assortiment, waaronder alle Apple-producten. Veel accessoires en iOS-apparaten, maar geen Mac. (Minimum bestelbedrag: € 75,-)

Pro Warehouse

Bij Pro Warehouse krijg je € 270 korting op de vorige generatie MacBook Pro 13-inch en € 150 korting op de nieuwste (model zonder Touchbar). Alleen zakelijke klanten.

Deze lijst met aanbiedingen is natuurlijk niet uitputtend. Heb jij interessante aanbieding gezien? Laat het elkaar weten via de reacties! Happy shopping…

* Bij de meeste aanbieders gelden de Black Fridaykortingen van vrijdag tot en met zondag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Black Friday: dit doet de retail
Sluiten