Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 30 november 2016
Leestijd: 1 minuut

Apple Music: halve prijs voor studenten

Studenten opgelet! Vanaf nu is het mogelijk om Apple Music voor € 4,99 in plaats van € 9,99 per maand aan te schaffen. Apple heeft de studenten­korting die aanvankelijk alleen in de VS beschikbaar was uitgebreid naar onder andere Nederland en België.

Om van de studenten­korting gebruik te maken, moet je over een e-mailadres van een MBO, hogeschool of universiteit beschikken, maar dit hoeft niet je Apple ID te zijn. De studentenkorting is als volgt te activeren:

Bestaande abonnees

Op iOS ga je naar de App Store, tabblad Uitgelicht en helemaal onderaan tik je op je Apple ID. Kies voor Toon Apple ID en daarna op Abonnementen. Tik vervolgens op Apple Music en wijzig het abonnement naar ‘Student’. Daarna start de procedure om je e-mailadres te verifiëren.

Klik/tap voor groter.

Op de Mac open je iTunes, kiest voor het tabblad Store, klinkt rechts in de balk Direct Naar op Account en vervolgens onderaan bij Abonnementen op Beheer.

Nieuwe abonnees

Meld je via deze link aan voor Apple Music en kies ‘Student € 4,99 per maand’ als abonnement. Vervolgens wordt de procedure om je e-mailadres te verifiëren bij UNiDAYS gestart. (Geen student? Tip: Apple Music goedkoper met Gift Card)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple Music: halve prijs voor studenten
Sluiten