Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 november 2016

Apple doet weer mee aan Black Friday

Na twee jaar van afwezigheid doet Apple weer eens mee met Black Friday, de uit Amerika overgewaaide shoppingfrenzy die de koopzucht bij consumenten moet opwekken voor de feestdagen, met aanbiedingen die alleen op die dag verkrijgbaar zijn.

Naast Apple hebben ook Apple Premium Resellers Amac en iCentre aangegeven mee te doen, waarschijnlijk volgen meer APR’s. De koopjes zelf worden pas op vrijdag bekend gemaakt. Wij zorgen voor een overzicht met de interessantste aanbiedingen.

Van 2007 tot 2014 deed Apple ook mee met Black Friday, waarbij het aanbod elk jaar varieerde. Soms alleen Apple producten, soms alleen accessoires en soms ook aanbiedingen van derde partijen. Het is afwachten waar Apple vrijdag mee komt.

Reageer op artikel:
Apple doet weer mee aan Black Friday
Sluiten