Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 1 november 2016
Leestijd: 1 minuut

‘AirPods niet voor januari 2017 te koop’

De door Apple aangeprezen draadloze toekomst is op dit moment weinig meer dan een belofte. De lancering van de AirPods die ons moeten verlossen van een van de laatste kabels aan iOS-apparaten werd onlangs tot nader order uitgesteld.

Waarschijnlijk geen AirPods onder de kerstboom dit jaar. Volgens het Chinese Economic Daily News verwacht Apple’s Aziatische productiepartner de AirPods in januari 2017 op grote schaal te leveren.

Aanvankelijk zouden de AirPods eind oktober te koop zijn, maar Apple stelde aan het eind van de maand de leveringen onverwachts uit. Een woordvoerder zei: “We zijn overdonderd door de positieve aandacht voor de AirPods. Apple gelooft niet in het verkopen van producten die nog niet helemaal klaar zijn. We hebben nog wat meer tijd nodig.”

AirPods zijn Apple’s nieuwste variant op de EarPods. Ze zijn geheel draadloos, hebben Apple’s eigen W1-chip voor een stabiele verbinding en twee ingebouwde richtmicrofoons voor bellen en Siri. Daarnaast zitten de AirPods vol sensoren. Ze gaan vijf uur op accu mee en de meegeleverde case bevat voor 24 uur accu. De prijs is € 179.

Beats heeft wel hoofdtelefoons met W1-chip beschikbaar. De Beats Solo3 Wireless-koptelefoon (batterijduur tot 40 uur) en Powerbeats3 Wireless-oortjes (in-ear, batterijduur tot 12 uur) worden snel geleverd.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘AirPods niet voor januari 2017 te koop’
Sluiten