Verkoop Apple Watch Nike+ gestart, Run Club bijgewerkt

Door: Raymon Mens - 6 reacties

Apple en Nike zijn begonnen met de verkoop van de Apple Watch Nike+. De hardloop­uitvoering van de Apple Watch is nu verkrijgbaar in de Apple Store, de Nike Store en ook te bekijken en proberen in de Apple Store en bij Apple Premium Resellers.

De Apple Watch Nike+ is technisch gelijk aan de Apple Watch Series 2 en heeft een vanaf-prijs van € 439 verkrijgbaar. Het bandje is geperforeerd voor snelle afvoer van zweet. Deze Nike-bandjes worden niet los verkocht.

Bij Nike sneller leverbaar

Online was de Apple Watch Nike+ een hit en snel uitverkocht. Wie in de Online Apple Store bestelt, moet rekenen op een levertijd van 4 tot 5 weken. In de Nike Online Store is de levertijd een stuk lager, alle modellen worden op moment van schrijven binnen 2 tot 4 dagen geleverd. Je kunt ook je geluk beproeven bij de Apple Store in Amsterdam, Den Haag of Haarlem. Daar is de Apple Watch Nike+ ook te passen en te koop zolang de voorraad strekt.
apple-watch-2-nike

Nike+ Run Club en extra software

Softwarematig verschilt de Apple Watch Nike+ door exclusieve wijzerplaten in de stijl van Nike die direct toegang geven tot de Nike+ Run Club. Deze app is ook los te downloaden, maar alleen de Nike-uitvoering van de Apple Watch integreert deze naadloos met de wijzerplaten en Siri.

De Run Club-app is bijgewerkt en ondersteunt de Apple Watch S2 nu volledig. Naast Spotify is het nu ook mogelijk om playlists van Apple Music tijdens trainingen te starten en is er volledige synchronisatie met de gezondheid-app van iOS. De app houdt je prestaties bij, bevat coaching en trainingsschema’s en toont rankings zodat je de strijd aan kunt gaan met vrienden en anderen.
nikeappwatch

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Cybertopian

  En voor alle wijzerplaten is als extra ook de gelige ‘volt’ kleur beschikbaar.

 • Profielfoto
  iUchison

  Heeft iemand dat al geprobeerd in een store?

 • Profielfoto
  Tjakkahhh

  gisteren mee op loopband gelopen, volgens treadmill 8km ᴡᴀᴛᴄʜ 7,96 ..vandaag rondje mee naar buiten genomen (helaas wilde mijn ‘The Dash’ BT oortjes niet pairen!) en ik moet zeggen…happy 2 be back at Nike! Ik had vroeger al die Nike Runnerswatch daarna overgestapt op TomTom vanwege hartslag op de pols en nu back 2 where it all begon!

 • Profielfoto
  Uxmal

  Helemaal happy ? vandaag getest en werkt als een speer ?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dat is wel schandalig lelijk gewoon. Dat zoiets niet vector based is.

  Shame on you Apple!

 • Profielfoto
  Jorik

  @Shmoo, waar heb je het over? Dit is een screenshot van de Watch. Dat maakt natuurlijk gewoon een png’tje met de pixels zoals die op de watch getoond werden. Het zou een beetje raar zijn om een screenshot vector-based te maken.

  Als je vindt dat er anti-aliasing gebruikt had moeten worden, dan snap ik je punt ;-). De letters en cijfers zien er een stuk “gladder” uit.