Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 4 oktober 2016

Telegram ondersteunt nu Siri en games

Na WhatsApp, Skype en Uber heeft nu ook het populaire WhatsApp-alternatief Telegram ondersteuning voor het versturen van berichten via Siri. Na het installeren van versie 3.13 wordt je vanzelf gevraagd of je Telegram met Siri wil gebruiken.

Vooralsnog is alleen het verzenden van berichten mogelijk en integreert Telegram niet met bijvoorbeeld de contacten-app van iOS 10. Naast Siri brengt de update ook games naar de chat-app.

Klik/tap voor groter.

Een andere nieuwigheid is de compatibiliteit met games. Inderdaad, Telegram onderscheidt zich van andere instant messengers en biedt een aantal spellen aan. Bijzonder: ze zijn gemaakt in HTML5 en worden niet lokaal opgeslagen, dat voorkomt bloatware in de app zelf.

Reageer op artikel:
Telegram ondersteunt nu Siri en games
Sluiten