Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 25 oktober 2016
Leestijd: 1 minuut

Pokémon GO: Halloween, extra snoep en enge wezens

Halloween komt er weer aan. Ieder jaar is het feest op 31 oktober en hoewel het niet over de hele wereld gevierd wordt, is het een kans voor games om extra content aan te bieden. Pokémon GO krijgt extra candy en meer kans op het vangen van enge wezens.

Tussen 26 oktober en 1 november verschijnen Pokémon zoals Drowzee, Gastly, Gengar, Golbat, Haunter, Hypno en Zubat extra vaak. Omdat Halloween ook het snoepfeest is, wordt er met candies gestrooid.

Tot vier keer zoveel candy

Het vangen van een Pokémon wordt tijdens de Halloween-week beloond met zes in plaats van drie snoepjes. Een wezen naar de professor sturen, levert twee in plaats van één snoepje op en tot slot levert lopen met je Buddy vier keer zoveel virtueel snoep op.

Nintendo organiseert vaker ‘events’ die inhaken op actuele thema’s in zijn apps. Halloween is de eerste in Pokémon GO, dat door Niantic wordt ontwikkeld. Naar schatting spelen nog ruim 15 miljoen mensen wereldwijd het spel dat eerder dit jaar voor een ongekende rage zorgde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Pokémon GO: Halloween, extra snoep en enge wezens
Sluiten