Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 31 oktober 2016

PinOut! geeft een nieuwe draai aan pinball

Ontwikkelaar Mediocre – bekend van succesvolle iOS-games als Sprinkle en Does not Commute – is er met PinOut! in geslaagd een geheel nieuwe draai aan het stokoude idee van een flipper-game te geven. Het prijsmodel is bovendien eerlijk.

PinOut! combineert flipperen met een endless runner. Je blijft niet op één flipperkast spelen, maar moet onder tijdsdruk van level naar level flipperen. De game is gratis en bevat geen reclame.

Flipper tegen de klok

Standaard begin je met 60 seconden op de klok, maar je kunt extra tijd verdienen door de tijdbonus te pakken. Tijd voorbij? Dan keer je terug naar het beginpunt en kun je vanaf daar je vorige record proberen te verbreken. De graphics zijn fel neon en sluiten prima bij het genre aan.

Klik/tap voor groter.

Gratis versie zonder beperkingen

De app bevat geen reclame. De ontwikkelaars financieren hun game met een eenmalige in-app aankoop. De pro-versie kost € 1,99 en laat je wanneer de timer om is vanaf een eerder bereikt checkpoint starten, in plaats van bij nul. De gratis versie heeft verder geen beperkingen. Een eerlijk prijsmodel bij een interessant spelconcept.

Reageer op artikel:
PinOut! geeft een nieuwe draai aan pinball
Sluiten