Mophie Hold Force: nieuwe modulaire case voor iPhone 7

Het concept van een modulaire case voor de iPhone is verre van nieuw. Accessoiremakers Logitech en OtterBox boekten er geen groot succes mee. Gaat Mophie het met zijn nieuwe Hold Force-reeks voor iPhone 7 en iPhone 7 Plus beter doen?

Het idee is prima. Kies een base case voor € 40 in tien kleuren en voeg magnetische accessoires toe: een externe batterij, pasjeshouder aan de achterkant of een portfolio met bescherming voor de voorkant.

De batterij heeft een capaciteit van 4000 mAh en een korte kabel naar de iPhone. De kabel is micro-USB met een Lightning-opzetstuk, wat zelfs met een iPhone handig kan zijn voor het herladen van bijvoorbeeld Bluetooth-accessoires. De batterij zorgt voor ongeveer 12 uur extra accuduur.

De pasjeshouders worden verkocht voor € 20 per stuk, maar voor de helft van de prijs in combinatie met de base case. De Force Wallet heeft twee slots voor pasjes, terwijl de Hold Force Folio er drie heeft. De Folio dient ook als bescherming voor het iPhone-scherm en kan gebruikt worden als standaard om de iPhone op tafel te gebruiken.

Reageer op artikel:
Mophie Hold Force: nieuwe modulaire case voor iPhone 7
Sluiten