Mobiel betalen aan de pomp nu bij Tamoil

Hoewel we in Nederland nog geen Apple Pay hebben, is het vanaf nu toch mogelijk om mobiel te betalen aan de pomp. Tamoil en MyOrder hebben dit bij meer dan 150 tankstations uitgerold en hebben daarmee een Europese primeur.

Het werkt eenvoudig: de MyOrder-app herkent automatisch wanneer je bij een Tamoil-tankstation staat. Vervolgens kies je het pompnummer, gewenste tankbedrag en kun je direct via de app betalen.

Mobiel betalen kan met iDEAL, PayPal, creditcard of de MyOrder wallet. Wanneer je voor minder geld tankt dan het vooraf gekozen bedrag, wordt het restantbedrag teruggestort. Om consumenten over de streep te treken, geeft MyOrder 1 cent extra korting per liter op de pompprijs. Daarnaast krijgen terugkerende klanten persoonlijke aanbiedingen via de app.

Tanken met MyOrder – Klik/tap voor groter.

MyOrder bestaat sinds 2008 als platform voor mobiel bestellen en betalen. De app is sinds 2012 een dochteronderneming van de Rabobank. Naast tanken biedt MyOrder ook de mogelijkheid om mobiel te betalen op de parkeerplaats, bij de carwash en kunnen studenten van een aantal hogescholen en universiteiten printtegoed via de app kopen.

Reageer op artikel:
Mobiel betalen aan de pomp nu bij Tamoil
Sluiten