Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 oktober 2016
Leestijd: 1 minuut

Mini Metro voor iOS is minimalistisch, verslavend en goed

Mini Metro is nu verkrijgbaar in de App Store en compatibel met iPhone en iPad. Het spel werd oorspronkelijk voor de desktop ontworpen, maar werkt perfect op een touchscreen en is minimalistisch mooi, verslavend en goed.

Het doel van Mini Metro is simpel: bouw een ondergronds metronetwerk op een stadsplattegrond. Realistische plattegronden van Londen, Parijs, New York en vele anderen steden zijn allemaal beschikbaar.

Je begint met een paar stations en twee of drie lijnen, maar de complexiteit neemt snel toe naarmate nieuwe stations openen. Je zult wagons, tunnels en extra voertuigen in moet zetten om de drukte op je stations de baas de blijven.

Het begint simpel…

Mini Metro laat zien dat het creëren van een ondergronds netwerk niet zo eenvoudig is als het klinkt. Het spel is erg leuk voor liefhebbers van management games of strategische puzzelfanaten. De moeilijkheidsgraad stijgt snel en stations openen op willekeurige plaatsen op de kaart.

En dan wordt het al snel een ander verhaal…

De sterk minimalistische graphics zijn aangenaam en interacties zijn ideaal voor touchscreens. Er zijn 11 steden om te ontgrendelen en een dagelijkse uitdaging voor alle spelers wereldwijd. De game is vrij van in-app-aankopen en bevat een dag- en nachtmodus.

Er zijn in totaal 11 wereldsteden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mini Metro voor iOS is minimalistisch, verslavend en goed
Sluiten