Magic Keyboard straks met E-ink-toetsen?

Een bijzonder gerucht op forumsite Reddit. De Chinese universiteit van Tsinghua die aan Apple-leverancier Foxconn gerelateerd is, zou een prototype van een Magic Keyboard met E-ink-toetsen hebben getoond. Tim Cook is momenteel in China.

Het E-ink-toetsenbord is een idee van de start-up Sonder Design, die een investering van Foxconn kreeg. Apple zou bovendien geïnteresseerd zijn om het bedrijfje en de technologie over te nemen.

Het toetsenbord zou de werknaam “Magic Keyboard 2018” hebben. Reken dus niet op een bijzonder snelle lancering. De gebruiker die het gerucht plaatste heeft de bijnaam “Foxconninsider” en moderators zouden de echtheid geverifieerd hebben, toch adviseren wij vooralsnog een grote korrel zout.

Klik/tap voor groter.

Er gaan ook geruchten over een MacBook Pro met OLED-strip in plaats van functietoetsen. Die zou nog deze maand worden onthuld. Een Desktop-toetsenbord met E-ink-toetsen lijkt daarvan afgeleid.

Reageer op artikel:
Magic Keyboard straks met E-ink-toetsen?
Sluiten