Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 oktober 2016

macOS-beta hint naar komst slimme inbox

In de dinsdag vrijgegeven derde publieke beta van macOS Sierra 10.12.1 zit een hint naar een nieuwe functie binnen de Apple Mail-app. Het lijkt erop dat Apple bezig is met het implementeren van een slimme mailbox die alleen belangrijke mail weergeeft.

De Mail-app bevat een nieuwe optie genaamd “Move to Predicted Mailbox” waaruit opgemaakt kan worden dat de app straks automatisch herkent welke mail belangrijk is en deze in een aparte inbox weergeeft. 

Andere apps hebben al een soortgelijke functie en de Mail-applicatie van macOS lijkt de laatste tijd stil te staan. Werken doet de nieuwe functie nog niet, als we proberen een e-mailbericht te verplaatsen volgt de foutmelding dat de predicted mailbox niet bestaat.

Klik/tap voor groter.

In tegenstelling tot de Mail-applicatie van macOS, kreeg Mail in iOS 10 welke enkele kleine vernieuwingen. Wij hebben ze al op een rij gezet: 5 verbeteringen in Mail-app iOS 10.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
macOS-beta hint naar komst slimme inbox
Sluiten