Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 oktober 2016

iPhone 7: zelfklevende skins verwijderen opdruk

Als het iPhone-logo aan de achterkant van je iPhone 7 je lief is, moet je voorzichtig zijn met het plakken van beschermers of skins op de achterkant. De opdruk blijkt niet bestand tegen deze zelfklevende skins die vaak als extra bescherming geplakt worden.

Dit zijn foto’s en video’s van gebruikers die met het verwijderen van de skin ook de opdruk hebben verwijderd. De gitzwarte iPhone 7 lijkt het kwetsbaarst, al melden ook bezitters van een matzwart exemplaar zich.

Voor de duidelijkheid: het gaat om de opdruk ‘iPhone’, de tekst ‘Designed by Apple in California, made in China’ en de CE-nummers en niet het Apple-logo op de achterkant. Een gebruiker schrijft: “Ik had een normale protector op de achterkant geplakt, maar deze zat scheef. Toen ik deze na een minuut verwijderde, kwam de opdruk er ook af.”

Klik/tap voor groter.

Er zijn alleen meldingen over matzwarte en gitzwarte iPhones met het probleem, dat overigens niet altijd negatief uitgelegd hoeft te worden. Sommige gebruikers zullen hun iPhone zonder opdrukken mooier vinden. In alle andere gevallen is het raadzaam om voorzichtig te zijn met het plakken van protectors op de achterkant van de iPhone 7.

Reageer op artikel:
iPhone 7: zelfklevende skins verwijderen opdruk
Sluiten