Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 3 oktober 2016

‘iPad Pro Mini komt voorjaar 2017’

Is de iPad mini toch niet afgeschreven? Volgens het Japanse Macotakara, dat over het algemeen goed op de hoogte is, gaat Apple in het voorjaar van 2017 een Pro-variant van zijn kleinste tablet uitbrengen en zal de Pro-serie in drie formaten verkrijgbaar zijn.

De ‘iPad Pro Mini’ zou net als de twee andere varianten een Smart Connector, Apple Pencil-ondersteununing, 4 luidsprekers, iSight-camera van 12 megapixels en een P3-beeldscherm met True Tone krijgen.

Line-up op de schop

Naast de introductie van een iPad Pro Mini zou Apple ook de 9,7-inch iPad Pro vervangen door een iets grotere 10,1-inch variant. Volgens de bronnen van het Japanse blog kunnen we rekenen op een iPad Pro met een schermdiagonaal van 7,9-, 10,1- en 12,9-inch. Verwacht wordt dat Apple alle tablets rond maart van 2017 een upgrade geeft. Nu loopt de 12,9-inch iPad Pro op technisch gebied iets achter op de 9,7-inch versie, die later werd onthuld.

De huidige 9,7-inch iPad Pro.

Tot slot is er nieuws voor de fans van de minijack: de iPad Pro zou in tegenstelling tot de iPhone 7 een minijack-poort blijven houden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPad Pro Mini komt voorjaar 2017’
Sluiten