Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 oktober 2016

iOS 10.1 komt 25 oktober, AirPods ook die week te bestellen

De laatste week van oktober staat vol van updates, aankondigingen en innovaties. Niet alleen zal Apple op 27 oktober nieuwe Macs onthullen, de eerste grote update voor iOS 10 komt twee dagen daarvoor. Tot slot starten ook de pre-orders voor AirPods die week.

Officieel is er geen releasedatum voor iOS 10.1, maar Apple Pay start die dinsdag in Japan en daar is een iOS-update voor nodig. iOS 10.1 brengt nieuwe functies zoals het scherptediepte-effect voor iPhone 7 Plus.

Nieuw in iOS 10.1

Door de (publieke) betaversies van iOS 10.1 hebben we al de nodige nieuwe functies ontdekt. Naast het scherptediepte-effect voor de iPhone 7 Plus, krijgt de iPad volledige ethernet-ondersteuning, voert Apple verbeteringen in de iMessage-effecten door en zijn de accuproblemen die iPhone-gebruikers na de update naar iOS 10 ervaren naar verluidt verholpen.

Pre-order AirPods

Apple beloofde dat de draadloze AirPods nog in oktober verkrijgbaar zouden zijn en houdt woord. De pre-orders zullen de laatste week van oktober beginnen en de bestellingen worden de week van 1 november verzonden. Dit heeft een Apple-medewerker tegen een Duitse Apple-gebruiker gezegd.

AirPods zijn Apple’s nieuwste variant op de EarPods. Ze zijn geheel draadloos, hebben Apple’s eigen W1-chip voor een stabiele verbinding en twee ingebouwde richtmicrofoons voor bellen en Siri. Daarnaast zitten de AirPods vol sensoren. De prijs is € 179 en meer details over de werking zijn in dit artikel te vinden.

Animatie: Apple.
Reageer op artikel:
iOS 10.1 komt 25 oktober, AirPods ook die week te bestellen
Sluiten