Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 17 oktober 2016

iOS 10.0.3 lost verbindingsproblemen iPhone 7 op

Apple heeft iOS 10.0.3 uitgebracht. Een update die alleen voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus beschikbaar is en problemen met de mobiele verbinding oplost. Bij sommige iPhone 7-modellen werd de (data)verbinding om onduidelijke redenen verbroken.

iOS 10.0.3 is op de gebruikelijke manier te downloaden. Heb je geen iPhone 7 of iPhone 7 Plus? Dan zie je de update ook niet en wordt iOS 10.1 de eerstvolgende update die vele nieuwe functies brengt.

Waarschijnlijk ontstonden de verbindingsproblemen door eenfout in de drivers voor het 4G-modem van Intel. Apple gebruikt voor het eerst zowel 4G-chips van Intel als Qualcomm. Door deze fout hadden iPhone 7-exemplaren met Intel-chip ook moeite om na vliegtuigmodus de mobiele verbinding weer tot stand te brengen.

Reageer op artikel:
iOS 10.0.3 lost verbindingsproblemen iPhone 7 op
Sluiten