Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 27 oktober 2016

Hello Again: Mac-event vanavond 19u live

Vanavond onthult Apple nieuwe MacBook Pro-modellen met Magic Toolbar, dat is zeker. Maar we hopen op extra verrassingen: meer nieuwe Macs, nieuws over de Apple TV en misschien een uitbreiding van Apple Pay naar meer Europese landen?

De Apple Store is offline, de voorbereidingen zijn begonnen en om 19:00 uur wordt Tim Cook op het podium verwacht. Apple streamt het event live en natuurlijk houdt OMT je op de hoogte van de aankondigen.

Live kijken

Met Safari op een iOS-apparaat, Mac, of de Edge-browser op Windows 10 kun je via de website van Apple live kijken. Als alternatief kun je de directe link naar de stream openen in VLC of andere mediaspeler. De link werkte bij events in het verleden, maar als het onverhoopt wijzigt, zullen we dit updaten. Op de Apple TV staat een Apple Events-app klaar.

Liever lezen? Vernieuw deze website vanavond regelmatig om alle aankondigingen. De OMT-app voor iOS informeert je direct per push. Verwacht vanavond geen AirPods, de verkoopstart is uitgesteld. We hebben bij dit evenement om organisatorische redenen geen Keynote Party, OMT Live of Keynote Bingo. That sucks, volgend event zal het beter zijn!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hello Again: Mac-event vanavond 19u live
Sluiten