Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 19 oktober 2016

Hello Again: Apple bevestigt event op 27 oktober

Het Apple-event van donderdag 27 oktober is bevestigd. Apple heeft zojuist de uitnodiging verstuurd met de slogan “Hello again”. Dit doet ons denken aan “Back to the Mac” in 2010, waarin Steve Jobs de MacBook Air, OS X Lion en iLife’11 onthulde.

Het evenement wordt vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd live uitgezonden en naar verwachting zien we de langverwachte nieuwe MacBook Pro, een vernieuwde MacBook Air en iMacs met de nieuwste Intel-chips.

MacBook Pro centraal?

Natuurlijk laat Apple niets los, maar het is de afgelopen tijd wel duidelijk dat er nieuwe MacBooks aankomen. De geruchten spreken over een grondig vernieuwde MacBook Pro met USB-C, OLED-strip in plaats van functietoetsen, een Intel Skylake-chip en nieuwe AMD Polaris GPU. Of de MacBook Pro ook Touch ID krijgt is een stuk minder zeker.

Concept: MacBook Pro met OLED-strip.

Naast een nieuwe MacBook Pro, wordt ook een vernieuwde MacBook Air verwacht. Naar verluidt komt het 11-inch model te vervallen en krijgt de 13-inch Air de beschikking over USB-C en Intel Skylake-chip. We verwachten ook nieuwe iMacs en een Mac Pro, maar daar zijn geen concrete geruchten over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hello Again: Apple bevestigt event op 27 oktober
Sluiten