Facebook-app streamt naar Apple TV en Chromecast

0 reacties

Of het nu gaat om schatten van katten of wellicht een livestream van je favoriete artiest of club, op Facebook wordt video steeds belangrijker. Het sociale netwerk heeft zijn app daarom voorzien van AirPlay- en Chromecast-functionaliteit.

Bij het afspelen van video binnen de Facebook-app verschijnt nu bovenaan een TV-icoon, na een tik kan een video via AirPlay of Chromecast afgespeeld worden. De Facebook-app blijft daarbij bruikbaar.

fb-airplay-001
Klik/tap voor groter.

Op iOS kan AirPlay en Chromecast gebruikt worden, terwijl op Android alleen Chromecast ondersteund wordt. Als je de nieuwe functie niet kunt vinden, werp dan een blik op de lijst met updates in de App Store. Versie 67.0 van de Facebook-app is vereist.

Reacties

0 reacties