Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 8 oktober 2016

Classic fun! Doom CPU Monitor voor Mac

Vergeet iStat Menus en MenuMeters als het gaat om de weergave van het CPU-gebruik van je Mac gaat, want hier is de Doom CPU-monitor! Een simpel open souce-appje voor macOS dat de Doom Guy als indicator in je menubalk plaatst.

Het idee is simpel: hoe gewonder de pixelige Doom Guy is, hoe hoger het CPU-gebruik. De Doom CPU Monitor is op GitHub te vinden (klik op “Download the binary app”).

Geen bloed op een Mac met amper CPU-gebruik…

Doom is een onvervalste game-classic. In 1993 werd de first-person shooter die aan de wieg stond van 3D-graphics en multiplayerspellen uitgebracht. Doom was voor die tijd erg gewelddadig en zorgde voor veel controverse. In 2015 werd een moderne variant van Doom uitgebracht voor Xbox One. Zin om te spelen? Doom en Doom II zijn bij Good Old Games te koop. Download daarnaast GzDoom voor Mac om de game op macOS te kunnen draaien.

Reageer op artikel:
Classic fun! Doom CPU Monitor voor Mac
Sluiten