Apple Watch Nike+ 28 oktober te koop

Hardlopers opgelet. Vanaf 28 oktober is er een nieuw loopmaatje voor je pols te koop, namelijk de Apple Watch Nike+. Deze speciale uitvoering van de Apple Watch is in samenwerking met Nike gemaakt en heeft een speciaal bandje en exclusieve software.

De Apple Watch Nike+ is technisch gelijk aan de Apple Watch Series 2 en ook vanaf € 439 verkrijgbaar. Het bandje is geperforeerd voor snelle afvoer van zweet. Deze Nike-bandjes worden niet los verkocht.

Er zijn twee uitvoeringen van de Apple Watch Nike+, een van spacegrijs aluminium en een van zilver aluminium. Het bandje komt in zwart/groen, zwart/grijs, wit/groen of wit/grijs.

Softwarematig verschilt de Apple Watch Nike+ voornamelijk door een aantal exclusieve wijzerplaten in de stijl van Nike die direct toegang geven tot de Nike+ Run Club. Deze app is ook los te downloaden, maar alleen de Nike-uitvoering van de Apple Watch integreert deze naadloos met de wijzerplaten en Siri. De Run Club-app houdt je prestaties bij, bevat coaching en trainingsschema’s en toont rankings zodat je de strijd aan kunt gaan met vrienden en anderen.

Reageer op artikel:
Apple Watch Nike+ 28 oktober te koop
Sluiten