Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 28 oktober 2016
Leestijd: 2 minuten

Amac opent Flagship Store in Rotterdam met acties en korting

Zaterdag 29 oktober om 10:00 uur opent aan de Lijnbaan 79 in Rotterdam de nieuwe Flagship Store van Apple Premium Reseller Amac. Het is met 500 vierkante meter de grootste APR van Europa en begint steeds meer op een Apple Retail Store te lijken.

Zo is er in de winkel een drie meter lange servicebalie, worden workshops gegeven en is er een business team. Een belangrijk verschil: de Apple Store geeft nooit korting en Amac heeft een berg opening­aanbiedingen.

Acties, freebies en korting

De feestelijke opening is zaterdag 29 oktober om 10:00 uur en die dag is er de gehele dag 10 procent korting op het hele assortiment. De acties gaan echter 10 dagen door. Een overzicht van de acties in de winkel:

  • 29 oktober: 10% korting op alles behalve iPhone, Watch en iTunes Kaarten.
  • 30 oktober: 25% korting op alle externe harde schijven.
  • 31 oktober: gratis Belkin screenprotector (inclusief plakken) voor eerste 750 bezoekers.
  • 1 november: gratis JBL Clip 2 bij aanschaf van JBL Everest-hoofdtelefoons.
  • 2 november: twee iPhone-cases voor de prijs van één.
  • 3 november: Tot 50% korting op Apple Watch Sport 1st gen en gratis sportbandje.
  • 4 november: 25 procent korting op alle Beats. by Dr. Dre.
  • 5 november: 25 procent korting op alle leren tassen, sleeves, cases en bandjes.
  • 6 november: Servicedag met gratis APK voor Mac en € 30 korting op schermreparaties iPhone.

Alvast binnenspieken

We mochten voor de opening alvast even binnenspieken bij de nieuwe Amac. Hoewel de services en workshops steeds meer overeenkomen met de Apple Retail Store, is het binnenin nog onmiskenbaar een Apple Premium Reseller met het bekende, wit/grijze meubilair.

De begane grond ziet er bekend uit – Klik/tap voor groter.

De servicebalie bevindt zich op de begane grond. Daar kunnen klanten terecht voor service, ondersteuning en reparaties. Amac heeft een eigen technische dienst voor iOS en iPhone en een aantal reparaties kunnen ter plekke uitgevoerd worden, accessoires worden binnen enkele dagen of direct vervangen. Momenteel moet de rest van de hardware nog opgestuurd worden, maar het is de bedoeling dat er binnen afzienbare tijd meer reparaties in de winkel zelf uitgevoerd worden.

Amac Rotterdam
Bovenverdieping zorgt voor totaal 500 vierkante meter winkel (Klik/tap voor groter)

De tafels die beneden en boven staan, zijn voor iMembers, een concept waarbij klanten een jaar lang medewerkers het hemd van het lijf mogen vragen over hun gekochte producten. Nederlandse APR’s bieden dit gezamenlijk aan en volgens Amac is het een grote hit.

HomeKit, Sonos, Hue en meer in de Experience Room.
De toekomst is draadloos, maar opladen blijft nodig. Met zwarte kabels bij witte producten. Dat is dan weer een beetje jammer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amac opent Flagship Store in Rotterdam met acties en korting
Sluiten