Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 oktober 2016

1Password maakt zich op voor Touch Bar en Touch ID

De ontwikkelaars van Agilebits, het bedrijf achter 1Password, zijn al begonnen met het integreren van de nieuwe API’s voor Touch ID en de Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro. Het is dan net zo gemakkelijk om de app te ontgrendelen als op de iPhone.

Het geheel werkt al in de Xcode simulator en de ontwikkelaar wacht op de levering van de nieuwe MacBook Pro om verder te kunnen testen. Er zijn ook vele functies voor de Touch Bar op komst.

De Touch Bar kan gebruikt worden om verschillende vaults (kluizen) te selecteren of snel een nieuw wachtwoord te maken. Ook handig: de random password generator krijgt een eigen sectie met schuifknop om de complexiteit aan te passen. Dit is het eerste prototype:

Klik/tap voor groter.
Reageer op artikel:
1Password maakt zich op voor Touch Bar en Touch ID
Sluiten