Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 30 september 2016
Leestijd: 1 minuut

Volgende iPhone weer van glas?

De iPhone 7 is twee weken op de markt en blijkbaar is het hoog tijd om te speculeren over de volgende generatie. Volgens Ming-Chi Kuo, de analist die bewezen heeft over goede bronnen te beschikken, keert Apple terug naar een ontwerp rondom glas.

Het succes van de gitzwarte iPhone zou Apple aanmoedigen om weer richting een glanzende afwerking te gaan. Helemaal glas wordt de volgende iPhone volgens Kuo niet, het frame blijft van roestvrij staal of aluminium.

Geen curved scherm

In tegenstelling tot Samsung, zal Apple geen apparaat maken met een scherm dat om de randen heen loopt, maar slechts licht afgeronde hoeken heeft. Om de robuustheid van de telefoon te garanderen, blijven randen van staal of aluminium nodig. Dit doet ons denken aan de iPhone 4 en 5.

Hoe de opvolger van de iPhone 7 gaat heten is nog onduidelijk. De naam iPhone 7s zou een compleet nieuw ontwerp geen eer aan doen. Zo zouden we volgend jaar zomaar een ‘iPhone 8’ kunnen zien, of wellicht een 10th anniversary iPhone, want in 2017 is het precies 10 jaar geleden dat Steve Jobs de originele iPhone uit de doeken deed.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Volgende iPhone weer van glas?
Sluiten