Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 29 september 2016
Leestijd: 1 minuut

Skype integreert nu met iOS 10 en Siri

Er zijn steeds meer apps die rechtstreeks via Siri te gebruiken zijn en iOS 10-functies implementeren. WhatsApp was een van de eerste instant messaging apps en nu maakt Microsoft ook zijn voip-dienst Skype onderdeel van de iOS 10-club.

Skype is nog niet zo ver als WhatsApp, je kunt geen berichten naar contacten verzenden via Siri, maar alleen vragen om iemand te bellen. Daarnaast integreert Skype met de standaard Telefoon-app van iOS 10.

“Hey Siri, bel John Appelboom op Skype” – Klik/tap voor groter.

De software is ook compatibel CallKit: een inkomende oproep via Skype wordt op het slot scherm van de iPhone getoond alsof het een conventionele telefoongesprek is. Ook is het vanuit de contacten-app mogelijk om een Skype-adres toe te voegen en iemand direct via Skype te bellen.

Integratie met de Telefoon-app van iOS 10 – Klik/tap voor groter.

De update (Skype versie 6.52) is beschikbaar op de iPhone en iPad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Skype integreert nu met iOS 10 en Siri
Sluiten