Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 21 september 2016

Realtime samenwerken nu beschikbaar in iWork voor Mac

Kort na de lancering van macOS Sierra heeft Apple zijn iWork-applicaties Pages, Numbers en Keynote voor Mac bijgewerkt met een nieuwe functie: realtime samenwerken. In de iOS-versies van de iWork-apps was deze functie al eerder beschikbaar.

De samenwerkingsfunctie is nog in beta en werkt binnen Pages, Numbers en Keynote op macOS, iOS en Windows-gebruikers kunnen vanaf iCloud.com bijdragen aan documenten, spreadsheets en presentaties.

Wijzigingen die in documenten worden gemaakt, zijn real-time zichtbaar voor alle personen die samenwerken. iWork concurreert hiermee met Google Drive, dat deze functionaliteit al langer aanbiedt. Om samen te kunnen werken aan een document, dient degene die de sessie initieert iCloud en iCloud Drive aan te hebben staan.

Klik/tap voor groter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Realtime samenwerken nu beschikbaar in iWork voor Mac
Sluiten