Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 7 september 2016

Nintendo brengt Mario naar iOS

Nintendo gaat Mario naar iOS brengen. Tijdens het evenement waar ook de iPhone 7 onthuld werd, kondigde de Japanse game-maker een nieuwe iOS-game genaamd. Super Mario Run voor iOS aan. Het is een runner die met één hand te bedienen is.

Shigeru Miyamoto van Nintendo presenteerde de game live op het podium. Mario loopt in het spel automatisch naar rechts en spelers moeten obstakels ontwijken. Nintendo beloofde dat de game voor kerst beschikbaar is.

Super Mario Run is een compleet nieuwe game en geen port van een oud spel met de bekende loodgieter. De game ook een zogenaamde battle mode waarin twee speler het tegen elkaar op kunnen nemen. De prijs is nog niet bekend, maar Nintendo zegt dat de app geen in-app aankopen zal bevatten.

Klik/tap voor groter.

Naast de game komt ook een set met Mario iMessage Stickers naar iOS. Deze zullen tegelijk met iOS 10 beschikbaar zijn. Geïnteresseerden kunnen zich via de App Store alvast aanmelden om een seintje te krijgen wanneer  Super Mario Run voor iOS uitkomt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nintendo brengt Mario naar iOS
Sluiten