Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 29 september 2016
Leestijd: 1 minuut

iPhone 7: nieuwe case en adapter voor luisteren en laden

Rondom het verdwijnen van de minijack op de iPhone 7 is een industrie van accessoires aan het ontstaan. Belkin was er als de kippen bij om een adapter die laden en luisteren mogelijk maakt aan te kondigen en nu zijn er twee nieuwe fabrikanten met hun eigen oplossing.

Op crowdfundingsite Indiegogo is de Fuze Case met accu en minijack-aansluiting verschenen. Bij de Chinese webshop AliExpress hebben we een bijzonder compacte adapterkabel gespot.

Fuze accucase met Lightning en minijack

Dit nieuwe product met de naam Fuze is er voor de iPhone 7 (2,400 mAh) en 7 Plus (3,600 mAh). De interne batterij verdubbelt de accuduur en de case laadt met een Lightning-connector op. Via die aansluiting kun je de telefoon ook synchroniseren, zodat je ‘m nooit uit de case hoeft te halen. De andere toevoeging is de minijack-poort. Fuze bevat een ingebouwde digitaal-naar-analoog-omzetter en wordt door een MFI-gecertificeerde fabrikant gemaakt.

Fuze is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, goud en roségoud. De makers wijzen op de lichtheid van hun product. De case is 0,5cm dik en weegt 82 gram, wat lichter is de Apple’s eigen case die 102 gram weegt. De case is vooruit te bestellen via Indiegogo, vroege bestellers betalen omgerekend 44 euro (57 euro inclusief verzenden). De definitieve prijs is 69 dollar (61 euro) en de leveringen zijn voor december gepland.

https://www.youtube.com/watch?v=m7zyzGULtvs

Adapterkabel Lightning en minijack

Op het Chinese AliExpress kwamen we deze compacte adapterkabel tegen die het mogelijk maakt om gelijktijdig een hoofdtelefoon aan te sluiten en op te laden via Lightning. Het accessoire wordt voor € 6,78 aangeboden en verzenden vanuit China kost € 1,43. De levertijd is minstens 15 dagen. Zodra we onze bestelling hebben ontvangen, weten we meer over de kwaliteit. Over een MFI-certificering wordt in ieder geval niet gesproken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 7: nieuwe case en adapter voor luisteren en laden
Sluiten