Game of Thrones met veel extra’s in de iBooks Store

Door: Raymon Mens - 4 reacties

De populaire tv-serie Game of Thrones is gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R. R. Martin. Ter ere van de twintigste verjaardag van de reeks biedt Apple nu een speciale versie van de boeken in de iBooks Store aan.

Het eerste boek, A Game of Thrones, is voor € 9,49 verkrijgbaar en bevat extra’s zoals geanimeerde illustraties, tijdlijnen, stambomen, kaarten en veel audio. De andere vier boeken volgen de komende maanden.

In de beschrijving het boek in de iBooks Store wordt gesproken over enkele honderden extra’s. Daarnaast is er als bonus een uittreksel uit het ongepubliceerde boek “The Winds of Winter” toegevoegd.

Let wel op: de boeken zijn alleen in het engels verkrijgbaar. Via de iBooks Store is een gratis fragment van het eerste boek in te zien. De andere vier delen komen in respectievelijk oktober, december, februari (2017) en maart (2017) en zijn voor € 12,99 te reserveren. Directe links:

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  De boektitels hadden zomaar ook de titels van slechte iOS spelletjes kunnen zijn.:)

 • Profielfoto
  ro_me

  En deel 6: Winds of Winter? Hoe zit het daarmee meneer Martin?

 • Profielfoto
  Eprom

  En deel 6: Winds of Winter? Hoe zit het daarmee meneer Martin?

  Die komt uit in najaar 2015.
  Oh nee, het wordt kerst 2015.
  O nee, voorjaar 2016.
  Oeps, het wordt toch zomer 2016

 • Profielfoto
  isapplegoededeal

  George Martin is heel produktief en heeft al vele andere boeken gepubliceerd in de tussenliggende jaren.Een creatief brein laat zich niet lineair sturen.Winds of winter zal uitkomen als de tijd daar is en dat is naar verwachting eind 2016 of in de eerste helft van 2017.Vergeet bovendien niet dat hij al 68 is en ook nog een gezinsleven heeft.