De wonderlijke ideeën van James Corden in een nieuwe Apple Music-commercial

Door: Raymon Mens - 4 reacties

Apple heeft een nieuwe commercial voor Apple Music gemaakt. Deze werd uitgezonden tijdens de Emmy Awards op zondagavond. We zien voor het eerst Eddy Cue, Bozoma Saint John en Jimmy Iovine een echte rol spelen in een commercial van Apple.

We zien James Corden, de presentator van het door Apple gekochte Carpool Karaoke, pogingen doen om zijn bizarre en grappige ideeën voor een commercial aan de sceptische Apple-managers te pitchen.

Het is niet de eerste keer dat Corden in een video van Apple verschijnt. Voor het Apple-event van 9 september zagen we hem ook al in een mini Carpool Karaoke met Apple-CEO Tim Cook en zanger Pharrell Williams.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  Nicolinden

  In een woord geweldig! Erg grappige commercial

 • Profielfoto
  Tee Loo

  Top!

 • Profielfoto
  knekkie

  indirect geeft Apple aan het niet meer te weten en gaan ze op consult bij….. James Gordon.

 • Profielfoto
  Bosdavid

  Pfff, erg flauw en gezocht, als je het mij vraagt…
  Vooral hoe de dame en heren zo ontzettend “onopgemerkt tussendoor” alle eigenschappen van  Music opsommen. Het zal vast allemaal zeer ironisch bedoeld zijn, maar wat mij betreft slaat het de plank mis.