Apple Music goedkoper met Gift Card

14 reacties

Apple heeft Gift Cards voor Apple Music gelanceerd. Zo kun je iemand drie maanden of een jaar lang Apple Music cadeau doen. Het loont echter ook om jezelf eens te trakteren, via de cadeaukaart kost een jaarabonnement Apple Music namelijk 99 euro.

Dat is ongeveer 20 euro goedkoper dan per maand betalen. De cadeaukaart voor Apple Music is direct bij Apple te koop. Je eigen e-mailadres als ontvanger én afzender invullen is geen probleem.

Schermafbeelding 2016-09-22 om 19.20.06
Klik/tap voor groter.

Een gift card van 3 maanden is voor € 29,97 ook te koop. Zoals de naam al doet vermoeden, is de Apple Music Gift Card alleen voor de streamingdienst. Als je iemand tegoed voor de App Store, iBooks Store of iTunes Store cadeau wil doen, kun je een iTunes Gift Card kopen.

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  DaveFlash

  Komen deze dan ook als fysieke kaarten in de winkel te koop, naast de bestaande iTunes en App Store giftcards die je bij o.a. Jumbo, AH, Primera, Bruna, Hema, Kruidvat, tankstations, Bart Smit’s & Intertoys kunt kopen?

 • Profielfoto
  Joid

  Zou nog mooier zijn als je ook als gezin het op deze manier zou kunnen kopen. Dan is een credit card ook niet meer nodig.

 • Profielfoto
  Athomas

  Of je koopt iTuneskaarten met 20% korting als ze in de aanbieding zijn en betaalt zo maar €8,- per maand. Mocht je  Music zat worden kan je altijd nog iets anders kopen.

 • Profielfoto
  TheBigZ

  Verkeerde ontwikkeling, al die aparte Apple Gift Cards. Liever één kaart waarmee alles betaald kan worden.

 • Profielfoto
  arno1975

  @TheBigZ “Verkeerde ontwikkeling, al die aparte Apple Gift Cards. Liever één kaart waarmee alles betaald kan worden.”

  een iTunes- kaart? Credit card?

  is het niet voor familie abonnement? of is dan die 30 Euro voor twee maanden?

 • Profielfoto
  AddVariety

  @arno1975: Als je de moeite had genomen om even op de link in het artikel te klikken, dan had je het volgende gelezen:

  Je hebt de keuze uit een individueel Apple Music-abonnement voor drie of twaalf maanden.

  Daarnaast bedoelt TheBigZ dat er meerdere gift cards zijn, dat zegt hij ook letterlijk. Creditcards vallen daar niet onder, of jij moet een bijzondere variant hebben?

  Overigens koop ik zoals Athomas al sinds 1,5 jaar de iTunes kaarten bij de AH of Hema wanneer ze daar met 15/20% korting te koop zijn. Heb ook mijn creditcard gekoppeld voor als het budget op is, maar dit is de enige manier op overal korting op te krijgen, niet alleen Music.

  Daarnaast geeft het mij de vrijheid om Apple Music over 1, 2, 3 maanden te stoppen, terwijl je met de 12 maanden gift card er gelijk aan vastzit voor die periode.

 • Profielfoto
  Yosemite

  Komen deze dan ook als fysieke kaarten in de winkel te koop

  In de Apple Store in Den Haag heb ik deze fysieke Apple Music kaarten vorige week al zien liggen. Zullen dus ook wel in andere winkels komen te liggen.

 • Profielfoto
  Andor Bastiaenen

  Hoe zit het precies met mensen die zo een kaart in Nederland kopen maar bijvoorbeeld een Amerikaans Apple ID hebben?

 • Profielfoto
  Shmoo

  Dat werkt niet! Dat is precies hetzelfde als iTunes giftcards. Deze moet je ook kopen in he land waar je het AppleID hebt.

  Dat is volgens mij ook de reden waarom Apple is gestopt met het digitaal leveren van dit soort kaartjes. Vroeger kon je bij Apple.com digitaal iTunes giftcards kopen en ze dan per e-mail laten bezorgen. Dat hebben ze nu stopgezet omdat mensen hier misbruik van maakte. Een USA account –> USA dollars digitaal tegoed kopen en dan in Nederland gebruiken.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Helaas… ik ben nog van de napster-voordat-het-een-betaalservice-werd -generatie….hebben en dan maar via eigen middelen streamen.

 • Profielfoto
  Baron Van Dedem

  Pas als het gratis word stap ik over. Momenteel heb ik gratis Spotify en zie geen enkele reden om over te stappen van muziek service.

 • Profielfoto
  Shmoo

  Of er moet een lieve oma of tante zijn die zegt, kijk eens aan Baronnetje van me, hier heb je een Apple Music giftcard van mij.

  Doel van het verhaal.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Nog altijd een gedoe met betalen van Apple Music. Waarom regelt Apple niet dat je het gewoon met automatische overschrijving van je bank kunt betalen. Ik heb ervaren dat Apple ineens betaling met (prepaid) Visa credit card stopte én dat je met tegoed van iTunes kaarten wél een persoonlijk abo kunt betalen maar géén groeps/gezinsabonnement! Erg lastig.

 • Profielfoto
  Ziegler

  Verkeerde ontwikkeling, al die aparte Apple Gift Cards. Liever één kaart waarmee alles betaald kan worden.

  Die is er al en heet credit card.