Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 23 september 2016

Apple brengt iOS 10.0.2 met bugfixes uit

Dat is snel! Tien dagen na de release van iOS 10 heeft Apple zojuist iOS 10.0.2 uitgebracht. Het is een kleine update die twee bugfixes brengt, een voor de iPhone 7 en een oplossing voor een probleem waardoor iCloud-foto’s niet werd ingeschakeld.

iPhone 7-gebruikers hadden last van haperende Lightning-EarPods waarbij de bediening na 5 minuten inactiviteit stopte. De update -die afhankelijk van het iOS-apparaat ongeveer 100 MB groot is- lost dit probleem op.

Het is vooralsnog onduidelijk of iOS 10.0.2 ook problemen met de iPhone 7 die na vliegtuigmodus geen verbinding met het mobiele netwerk meer kan maken oplost. Apple maakt hier geen melding van in de release notes.

Misschien ten overvloede: je start de update zoals altijd direct via het menu InstellingenAlgemeenSoftware-update. Voor ontwikkelaars en publieke betatesters is iOS 10.1 als testversie met scherptediepte-effect voor de iPhone 7 Plus beschikbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple brengt iOS 10.0.2 met bugfixes uit
Sluiten