Spotify lanceert nieuwe gaming-categorie

Raymon op 12 augustus 2016 2 reacties Laatste door Shmoo

Muziek en games gaan prima samen. Een goede soundtrack kan een game maken of breken en vaak is het met muziek aan lekkerder gamen. Niet gek dat Spotify hierop inspringt en vanaf nu een complete sectie met gamemuziek heeft.

Naast redactionele playlists zoals “Electronic Gaming”, “Retro Wave” en “Heavy Gamer” is er ook een grote sectie met soundtracks. Van Call of Duty tot Pokémon en van Need for Speed tot Sim City.

De nieuwe gaming-cateogie is in de Spotify-apps op alle platforms te vinden onder het menu Bladeren → Genres en Stemmingen. Voor een snelle indruk van de nieuwe categorie heeft de Scandinavische streamingdienst een een microsite gemaakt: spotify.com/gaming

Zowel de categorie gaming als de microsite zullen voortdurend worden bijgewerkt met afspeellijsten van gasten en prominente gamers en gamejournalisten, soundtracks en picks van de gaming-community.

spotify-gaming-001

Klik/tap voor groter.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

2 reacties

Profielfoto

THX-1138 op 13 augustus 2016

Ik mag graag luisteren naar de muziek van World of Warcraft. Alsof ik dan in het spel ben..

Profielfoto

Shmoo op 13 augustus 2016

En dan, loop je met je zwaard door het huis te zwaaien?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?