Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 3 augustus 2016

Meer muziekvideo’s: Vevo en Warner Music sluiten licentiedeal

Naast Spotify en Apple Music is videoportal Vevo een van de grote speler met een prima iOS en tvOS-app die zich uitsluitend op muziekvideo’s richt. Dat worden er een stuk meer nu Vevo en Warner Music Group een licentiedeal hebben gesloten.

Door de overeenkomst zijn binnenkort een groot aantal video’s van de ruim 500 bij Warner aangesloten artiesten op Vevo te zien. Denk aan Clean Bandit en Lily Allen, maar ook Phil Collins en Madonna.

Vevo steamt inmiddels meer dan 17 miljard video’s per maand en is daarmee ‘s werelds grootste aanbieder van online muziekclips. De catalogus van het bedrijf bestaat uit ongeveer 160.000 videoclips en opnames van concerten. Onlangs vernieuwde het zijn apps compleet. Er is een grotere focus op het aanraden van clips en een nieuwe, strakke interface.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meer muziekvideo’s: Vevo en Warner Music sluiten licentiedeal
Sluiten