Logitech CREATE nu ook voor 9,7-inch iPad Pro

2 reacties

Logitech is een van de accesoiremakers die vol inzet op de iPad Pro. Na het CREATE-toetsenbord voor de 12,9-inch iPad Pro en het BASE-dock is er nu ook een CREATE-toetsenbord voor de 9,7-inch iPad Pro. Met al het goede van de grote variant.

Naast een toetsenbord is de 139 euro kostende CREATE een volledige case voor de iPad Pro. Door de smart-connector is opladen of koppelen met Bluetooth niet nodig. De toetsen zijn verlicht en full size. 

In vergelijking met Apple’s eigen Smart Keyboard is het Logitech CREATE-toetsenbord een stuk zwaarder (net zo zwaar als de 9,7-inch iPad Pro) maar je krijgt er wel verlichte toetsen, bescherming voor de voor- en achterkant van de iPad Pro en een houder voor de Apple Pencil voor.

Het CREATE-toetsenbord voor de 9,7-inch iPad Pro is direct bij Logitech te bestellen en wordt voor het eind van augustus verzonden. Later zal het toetsenbord ook in de Online Apple Store en bij diverse retailers en webshops verkrijgbaar zijn. De adviesprijs is € 139.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Shmoo

    Nu zijn ze helemaal compleet met hun iPAD collectie.:confused:

  • Profielfoto
    Dydefox

    Ik had bij aanschaf van de Pro, het Logitech toetsenbord genomen omdat het Apple toetsenbord niet verkrijgbaar was. Voelde me bekocht, omdat inderdaad: loeizwaar, verlichte toetsen tijdelijk leuk zijn en je accuduur verminderen, bij iedere iOS update het een vraag was of het toetsenbord nog wel ging werken de iPad Pro een soort minilaptop werd en uiteraard als laatste…het was geen origineel Apple product. Ik mocht het om deze redenen dan ook omruilen bij de winkel voor een andere. Ben nu tevreden met de keyboardcover van Apple, verlichte toetsen zijn mooi op een macBook en het is weer een lichtgewicht tablet.