Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 29 augustus 2016

iPhone Event op 7 september

De uitnodigingen zijn de deur uit, de datum is bekend. Apple heeft de media uitgenodigd voor een bijeenkomst op 7 september in het Bill Graham Civic Auditorium in San Francisco. De uitnodiging gaat vergezeld van de inspirerende tekst “See you on the 7th”.

Het september event is traditioneel het podium waar nieuwe iPhones het levenslicht zien. Al zijn de verwachtingen dit keer niet hoog gespannen. De iPhone 7 heeft naar verluid grotendeels hetzelfde uiterlijk als de iPhone 6S. Volgende week woensdag komen we er ook achter of Apple het daadwerkelijk aandurft om afstand te doen van de koptelefooningang.

Uitnodiging van Apple die media in de bus kregen.

Waar we ook zeker van zijn is een preview van iOS 10 en macOS Sierra. Woensdag wordt duidelijk wanneer deze OS’en beschikbaar worden voor het publiek.

Verder lijkt dit ook het moment om 2 jaar na aankondiging een nieuwe Apple Watch te presenteren. Geruchten over een nieuwe Apple Watch zijn schaars, maar het ligt in de lijn der verwachtingen dat de accuduur verbeterd wordt, de S1 processor een flinke upgrade krijgt en wellicht dat nieuwe sensoren je nog meer kunnen gaan vertellen over de staat van je lichaam.

We gaan het zien op 7 septeber om 19:00 in de avond!

Reageer op artikel:
iPhone Event op 7 september
Sluiten