iPhone 7: verkoopstart week later dan verwacht?

0 reacties

Vorige week kon je lezen: de iPhone 7 wordt waarschijnlijk op 7 september onthuld, de pre-orders starten dan op 9 september en het toestel zal volgens Apple’s vaste schema op 16 september verkrijgbaar zijn. Plottwist! De verkoopstart is wellicht een week later.

Dat blijkt uit de interne planning van telecomprovider AT&T waar 9to5Mac de hand op legde. Daarin zien we dat de pre-orders inderdaad op 9 september starten, maar het toestel pas vanaf 23 september verkrijgbaar is.

Uitpakken vanaf 23 september

De iPhone 7 wordt niet expliciet genoemd, maar het schema voor het veranderen van de merchandising in de telecomwinkels laat weinig aan de verbeelding over en valt samen met de mogelijke start van de pre-orders. Onder merchandising worden de posters in de winkels, dummy-modellen en andere reclame-uitingen verstaan.

at&t-001
Klik/tap voor groter.

Nederland en België horen doorgaans niet bij de eerste ‘golf’ landen waar de iPhone verkrijgbaar is. Dit houdt waarschijnlijk in dat de pre-orders in ons land op vrijdag 23 september starten en de eerste toestellen op vrijdag 7 oktober geleverd worden. De iPhone 7 krijgt volgens eerdere geruchten standaard 32GB opslaggeheugen, stereospeakers in plaats van een minijack-poort, een dual camera en een Force Touch-homeknop. Het uiterlijk verschilt op minder aanwezige antennebanden na niet veel van de iPhone 6s.

Reacties

0 reacties