Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 5 augustus 2016

iPhone 7: eerste foto’s van een functioneel model

De afgelopen dagen zijn er veel foto’s van een ‘iPhone 7′ naar buiten gekomen. Die hebben we je allemaal bespaard omdat het ging om Chinese dummy’s die hoesjesmakers gebruiken. Nu is er echter beeldmateriaal van een functioneel exemplaar.

Volgens GeekBar gaat het om een iPhone 7 met de test-software die Apple gebruikt om de werking van apparaten te verifiëren. Het uiterlijk klopt: geen minijack, nieuwe antennelijnen en een grotere camera.

Legitiem

Het gaat vrijwel zeker om een legitieme iPhone 7 en geen Chinese dummy. Op het scherm is namelijk Switchboard te zien, het interne systeem dat Apple gebruikt om apparaten te testen. Deze iPhone is waarschijnlijk écht rechtstreeks uit een fabriek afkomstig.

Klik/tap voor groter.

Het wachten op de nieuwe iPhone is bijna voorbij. De iPhone 7 wordt in de tweede week van september verwacht. Onlangs werd bekend dat het toestel waarschijnlijk standaard 3GB werkgeheugen en 32GB opslagcapaciteit krijgt. Daarnaast heeft de minijack plaatsgemaakt voor een tweede (stereo) speaker en is het toestel naar verluidt water- en stofdicht.

(Via: NWE)

Reageer op artikel:
iPhone 7: eerste foto’s van een functioneel model
Sluiten