Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 24 augustus 2016

iOS 10: foto’s bewerken en annoteren in de Berichten app

In iOS 10 krijgt de Berichten app de grootste make-over. Niet alleen kun je met confetti gooien of met berichten smijten, er zijn ook praktischer toepassingen. Zoals het annoteren of bewerken van een foto vanuit de Berichten app zelf.

Zodra je een foto kiest in een chat, kun je erop klikken en aan de slag gaan. Je kunt nu de foto bewerken met de bekende filters en schuifjes die we kennen uit de Foto’s app. Maar je kunt ook markeringen plaatsen, zoals dat nu ook kan in Voorvertoning op je Mac. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat je niet eindeloos hoeft te switchen tussen apps om in een chat snel even een foto te bewerken. Lang verhaal kort, lees verder en bekijk deze functies in een Instagramfilmpje (en abonneer je meteen even).

https://www.instagram.com/p/BJfxzRJBmK4/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iOS 10: foto’s bewerken en annoteren in de Berichten app
Sluiten