Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 18 augustus 2016
Leestijd: 1 minuut

Deus Ex GO: futuristische puzzelgame voor iOS beschikbaar

Ontwikkelaar Square Enix levert met zijn GO-games steevast pittige puzzelgames in een bekend jasje af. Na Hitman Go en Lara Croft GO heeft de studio nu sciencefictiongame Deus Ex GO als smartphone-game voor iPhone en iPad uitgebracht.

In Deus EX GO loods je hoofdrolspeler Adam Jensen door een futuristische omgeving vol met vijanden die je kunt ontwijken of verslaan. Bij iedere stap moet je goed nadenken. Wordt het vechten, hacken of sluipen?

Terrortisch complot

het doel van de game is een complot achter een terroristische aanslag te onthullen. Als dubbelagent Adam Jensen heb je de beschikking over verschillende middelen zoals zwaarden die uit je armen komen en de mogelijkheid om zichtbaar te worden. Soms is het slimmer om een automatisch wapen te hacken om je tegenstanders met de grond gelijk te maken. Iedere tegenstander vereist een eigen aanpak.

Als je genoten hebt van Hitman Go of Lara Croft GO is Deus EX GO zonder meer het aanraden waard. Na twee games heeft Square Enix de gameplay en visuele weergave van de GO-games ver geperfectionaliseerd, het is ook een prima moment om in te stappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deus Ex GO: futuristische puzzelgame voor iOS beschikbaar
Sluiten