Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 12 juli 2016

TV-dienst KNIPPR nu ook op Apple TV en Chromecast

T-Mobile maakt grote sprongen bij de ontwikkeling van zijn kabelvrije TV-dienst KNIPPR. Een maand nadat de dienst met apps voor iOS en Android gelanceerd werd, is vandaag ondersteuning voor de Apple TV 4 en Chromecast toegevoegd.

Chromecast is zowel vanuit de Android- en iOS-app beschikbaar en de Apple TV-app is in de tvOS App Store te vinden. Alle functies van de iOS-app zijn ook op tvOS beschikbaar en de app synchroniseert voorkeuren.

AirPlay volgt binnenkort

Net als in de iOS-app is Uitzending Gemist in Apple TV-app enigszins verstopt. Terugkijken is tot 7 dagen mogelijk en toegankelijk via het menu TV Gids. Bezitters van een oudere Apple TV moeten nog even geduld hebben, want ondersteuning voor AirPlay staat in een volgende update gepland.

KNIPPR op de Apple TV 4.

De dienst richt zich op consumenten die geen behoefte hebben aan een kabelabonnement, maar wel televisie willen kijken. Het basispakket van KNIPPR kost € 10,99 per maand bestaat uit de zenders NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, SBS 6, RTL 7, Net 5, Veronica / Disney XD, RTL 8, SBS 9 en RTL Z. Daarnaast kunnen vijftien extra zenders gekocht worden voor € 0,65 tot € 0,99 per maand per zender. Er is ook een RTL Mix-bundel met Telekids, RTL Lounge en RTL Crime, deze kost € 1,98 /mnd.

KNIPPR op Apple TV 4: televisiegids.
KNIPPR op Apple TV 4: zoekresultaten en gemist.
Reageer op artikel:
TV-dienst KNIPPR nu ook op Apple TV en Chromecast
Sluiten