iPad Pro krijgt vleugje 3D Touch met Apple Pencil

Door: Raymon Mens - 0 reacties

In iOS 10 breidt Apple de mogelijkheden van 3D Touch aanzienlijk uit en het lijkt erop dat naast de iPhone 6s (Plus) de iPad Pro met behulp van de Apple Pencil ook van de drukgevoelige functies kan gaan profiteren. Dat ontdekte iDownloadblog.

De Apple Pencil is drukgevoelig en kan in de publieke beta van iOS 10 worden gebruikt om een van de acht nieuwe 3D Touch-acties uit te voeren, namelijk het wissen van alle notificaties.

Het is onduidelijk of het om een proef of eerste implementatie gaat. Mogelijk wordt de functie in een volgende iOS 10-beta weer uitgeschakeld of juist uitgebreid. De enige 3D Touch-functie die werkt is het wissen van alle notificaties. In onderstaande video is de functie in actie te zien.

Reacties

0 reacties