Apple gaat Apple Store-app personaliseren

Door: Raymon Mens - 7 reacties

Nog voor de release van iOS 10 in stepmber, zou Apple de Apple Store-app een groot redesign gaan geven. Dat meldt scooptijger Mark Gurman die tegenwoordig voor Bloomberg werkt. De Apple Store-app krijgt een nieuw design en aanbevelingen.

Apple zou het nieuwe ontwerp over twee weken willen uitrollen. De grootste¬†vernieuwing wordt het tabblad ‘Voor Jou’ dat producten en accessoires gaat aanraden op basis van je koopgedrag.

Onder de motorkap is de Apple Store-app helemaal opnieuw gemaakt, vertellen anonieme bronnen binnen Apple aan Gurman. Het wordt een universele app die zowel op iPhone als iPad werkt. Nu is de app nog niet universeel en zijn er twee losse varianten die bijgehouden moeten worden.

apple-music-voor-jou
Het tabblad ‘Voor jou’ van Apple Music.

Personalisatie lijkt steeds belangrijker voor Apple te worden. Niet alleen Apple Music, maar ook Apple News (nog niet in Nederland beschikbaar) heeft een tabblad ‘Voor jou’. Of de nieuwe Apple Store-app met Apple’s eigen programmeertaal Swift gemaakt is, wordt uit de geruchten niet duidelijk.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Shmoo

  Raar, ik las gisteren een bericht dat ging over hetzelfde maar niet voor de App Store app maar over de Apple Store app. (hardware aankopen)

 • Profielfoto
  mvmaastricht

  Ook in het gelinkte artikel gaat het over de Apple Store retail app, en niet over de App Store…

 • Profielfoto
  Needler

  Raymon heeft een auto-correct aanstaan op ‘Mark Gurman’. Dat wordt automatisch ‘scooptijger Mark Gurman’.

 • Profielfoto
  Freddy Sunder

  Als de “Voor jou” tab even goede suggesties doet als bij Apple Music, krijg ik allicht apps voorgesteld die ik al gebruik.

 • Profielfoto
  yasser

  Als de ‚ÄúVoor jou‚ÄĚ tab even goede suggesties doet als bij Apple Music, krijg ik allicht apps voorgesteld die ik al gebruik.

  Wees maar gerust , in de AppleStore app krijg je geen apps Voorgesteld;)

 • Profielfoto
  Nummer 36

  Dit is weer typisch Raymon. Artikelen niet goed lezen en schrijven wat hij graag wilt horen.

 • Profielfoto
  milijacob

  This review on Apple Store app is very great and mentioned about the recommendations on the new designs to up come in the next series. To know more about the designs and features of Apples store go through what is the best custom essay writing service and try to find best