Raymon Mens
Raymon Mens Nieuws 26 juli 2016

Adobe Lightroom arriveert op Apple TV

Adobe Lightroom is nu ook beschikbaar voor de Apple TV 4. De app kan gratis gedownload worden in de tvOS App Store en werkt op de laatste generatie van de settopbox. De functionaliteit is beperkt tot het bekijken van je persoonlijke Lightroom-collectie.

De app kan foto’s als diavoorstelling of individueel tonen. Er is een zoomfunctie die vergroten tot 200 procent toestaat. Nuttig voor wie zijn werk op een groot scherm wil tonen aan klanten, vrienden en familie.

Scherm met collecties uit Creative Cloud.

Lightroom voor Apple TV synchroniseert foto’s via Adobe Creative Cloud. Een abonnement is dan ook vereist om de app te kunnen gebruiken. Net als Lightroom voor iOS, ondersteunt de tvOS-versie het synchroniseren van Smart Collections nog niet, maar Adobe laat weten dat dit een van de meestgevraagde functies is en prioriteit heeft.

Filmstip-weergave voor snel scrollen.
Zoom tot maximaal 200 procent met de Apple TV Remote.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Adobe Lightroom arriveert op Apple TV
Sluiten