Raymon Mens
Raymon Mens Geruchten 12 juli 2016
Leestijd: 1 minuut

6 nieuwe foto’s van iPhone 7 opgedoken

Nu de onthulling van de iPhone 7 in september steeds dichterbij komt, neemt ook het aantal lekken toe. Nieuwe foto’s die naar verluidt de behuizing van de iPhone 7 tonen, geven een duidelijke blik op het ontwerp en de veranderingen tegenover de iPhone 6s.

Zoals al uit eerdere geruchten bleek, zijn er weinig uiterlijke veranderingen zichtbaar. De antennestrepen op de achterkant zijn verdwenen en de camera heeft een grotere of dubbele lens.

iPhone 7 (links) en iPhone 7 Plus (rechts).

Naast de veranderingen aan de camera, wordt verwacht dat de iPhone 7 (Plus) standaard met 32GB opslagcapaciteit geleverd wordt, de minijack-poort plaats maakt voor een twee speaker zodat stereogeluid ontstaat. Door het vervallen van de minijack-aansluiting wordt het naar verluidt ook de eerste water- en stofdichte iPhone.

Behuizing iPhone 7 (links) en geassembleerd model (rechts).

Hoewel de echtheid van geen van de foto’s te verifiëren is, hebben we over onderstaande foto de grootste twijfels. De kleur strookt niet met eerdere geruchten die claimen dat de iPhone 7 ‘black to black‘ gaat en een schakelaar aan de zijkant om de iPhone op stil te zetten ontbreekt.

iPhone 7 Plus (/Pro?)

(Via: NWE)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 nieuwe foto’s van iPhone 7 opgedoken
Sluiten