Raymon Mens
Raymon Mens Accessoires 8 juni 2016

Withings Body Cardio: nieuwe weegschaal maakt een Health-snapshot

Withings maakt al jaren slimme weegschalen met iPhone-app en introduceert vandaag zijn meest uitgebreide variant. De Body Cardio meet niet alleen je gewicht, BMI, spiermassa, hydratatie en botmassa maar ook het welzijn van je hart.

Dit doet de schaal door de pulse wave veldcity (PWV) te meten. Simpel gezegd: de snelheid waarmee bloed door je aders vloeit. Een hoge snelheid wijst op weinig flexibele aderen en verhoogt de bloeddruk.

De bijgeleverde app geeft een complete indicatie van de belangrijkste metingen en data kan ook naar de Health-app van Apple gestuurd worden. Door iedere ochtend even op de weegschaal te gaan staan, maakt je een Health-snapshot met data die de Apple Watch of iPhone niet kunnen meten.

De Withings Body Cardio verschijnt op 7 juli in de winkels en is via de website van de fabrikant al vooruit te bestellen in het wit of zwart. De prijs is € 180 en de schaal gaat een jaar op accu mee. De app is er voor iOS en Android.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Withings Body Cardio: nieuwe weegschaal maakt een Health-snapshot
Sluiten